Udovičić: „Veliki uspeh“

Posle plasmana u polufinale Evropskog prvenstva u Zagrebu selektor srpskih vaterpolista Dejan Udovičić istakao je da je ostvaren veliki uspeh.

Izvor: JT

Utorak, 07.09.2010.

23:09

Default images

U polufinalu Šampionata ’starog kontinenta’ Srbija je slavila protiv Crne Gore sa 6:5 i u borbi za plasman u finale u četvrtak će se sastati sa selekcijom domaćina.

„Očekivali smo ovakvu taktičku utakmicu. Izuzetno sam srećan jer je Crna Gora velika ekipa i ne zaslužuju da igaju za peto mesto“, istakao je Udovičić.

Imali smo dovoljno samopouzdanja i čestitam igračima na velikom uspehu. Hrvatska je u prednosti jer je odmorna, a mi znamo da igramo ovakve stresne utakmice, naučili smo to u Rimu. Sada smo rasterećeni“, dodao je Udovičić.

Tokom celog susreta Andrija Prlainović je primio niz uvreda od strane crnogorskih navijača, a vratio im je golom koji je rešio susret.

Sa ovakvim pristupom mi ne bi bilo žao ni da smo izgubili. Dali smo sve jedan za drugog. Bili smo bez daha i jedni i drugi, vođena je velika i korektna borba. Ovo nam je bila možda i najteža utakmica u poslednje dve godine od kada smo zajedno“, istakao je Prlainović.

S druge strane selektor Crne Gore, branioca titule, je čestitao pobedu Srbiji i plasman među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Bili su koncentrisani, sa velikim samopouzdanjem kada se meč prelamao. To je karakteristika igre pobednika“, naglasio je Porobić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: