Udovičić: "Nameštaju nas..."

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić, ogorčen odnosom organizatora EP, prema nacionalnom timu. Zbog "matine" termina pola ekipe bolesno...

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.09.2010.

13:30

Default images

Dejan Udovičić izjavio je nakon duela sa Nemačkom "da je to bila najbolja igra ekipe do sada", ali i dodao da je ekipa desetkovana zbog bolesti:

"Soro je bolestan, Nikić rovit, imamo još trojicu igrača koji su na ivici da se razbole" rekao je Udovičić, i podsetio da je Srbija tri utakmice u prvom delu igrala u ranim jutarnjim časovima, što nije neobično, ali za jul ili avgust:

"Ogromna je razlika, Stvarno je apsurdno da igramo u 10 ujutro.Ovo nije mesec jul, pa da se budimo u 6 i 30 zbog vrućina i temperature od 25 stepeni. Pa, ovde je ovih dana bilo ispod 10 stepeni u jutarnjim časovima. Opet ćemo igrati na plus 10 u večernjem terminu. Dobro je sve to pripremljeno. Šta da kažem, pamti pa vrati" rekao je Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: