Đoković: “Publika me je podigla”

Šesti međusobni duel srpskih tenisera Novaka Đokovića i Viktora Troickog, odigran na US Openu, pokazao se uzbudljiviji nego svi prethodni zajedno.

Izvor: JT

Sreda, 01.09.2010.

04:16

Default images

Iako je Troicki bio taj koji je tokom većeg dela susreta bolje igrao Đoković je taj koji je slavio posle pet setova i izborio plasman u narednu rundu

Đokovića u sledećem kolu očekuje Filip Pečner iz Nemačke, a u obraćanju medijima odmah posle meča je rekao da je dobio veliku podršku publike.

Kada ste na terenu uvek možete da čujete šta vam ljudi iz publike, posebno u prvih nekoliko redova, poručuju. Tokom meča su njihove poruke bile pozitivne, govorili su mi da izdržim, i mnogo su mi pomogli. I zaista bih želeo da zahvalim svima koji su bili uz mene i dali mi snage da preokrenem meč”, rekao je Đoković.

Opširnije na specijalu posvećenom US Openu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: