Srbija – Rusija (10.00)

Vaterpolo reprezentacija Srbije u sredu od 10 časova igra protiv Rusije na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.

Izvor: JT

Sreda, 01.09.2010.

02:50

Default images

U dosadašnjem delu Šampionata ‘starog kontinenta’ srpski vaterpolisti su ostvarili polovičan učinak, savladali su Grčku, a izgubili su od Mađarske.

Izabranike Dejana Udovičića duel sa Rusijom očekuje posle dana pauze, a jasan cilj je vraćanje u ritam.

Stižu mečevi u kojima moramo da se vratimo u naš način razmišljanja i igranja. Imena protivnika nisu bitna. Izabrali smo teži put za ulazak u polufinale ali smo takve situacije već imali. Siguran sam da možemo da se vratimo, ovde ima iznenađenja i u svaki meč moramo da uđemo sa maksimalnim angažmanom“, rekao je Milan Aleksić.

Nikola Rađen je, takođe, istakao da će reprezentativci dati sve od sebe u nastavku Evropskog prvenstva.

Dugo nismo igrali sa Rusima, nisam video u kakvom su sastavu. Ali, za nas je to manje važno. Neophodno je da ove dane iskoristimo na pravi način, spremimo za četvrtfinale i prave ispite. Ubeđen sam da ćemo dati sve od sebe a za koliko će to biti dovoljno ostaje da se vidi“, naglasio je Rađen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: