Dvojac otišao iz Partizana

Posle brojnih pojačanja, Partizan je morao i da se odrekne nekih igrača pa su klub napustili golman Aleksandar Radosavljavić i zadnji vezni Branislav Jovanović.

Izvor: AK

Utorak, 31.08.2010.

22:42

Default images

Obojica su sporazumno raskinuli ugovore sa srpskim šampionom, pa je Radosavljević postao golman Đera, a Jovanović pojačao Rad.

Golman Radosavljavić postao je višak dolaskom reprezentativca Vladimira Stojkovića, pa je 190 centimetara visoki čuvar mreže potpisao četvorogodišnji ugovor sa Đerom.

Jovanović je izgubio mesto u timu dolaskom Mohameda Kamare, a posle propalih pregovora sa Galatasarajem postao je novi igrač "građevinara“ i mogao bi da debituje već u 4. kolu Jelen Superlige upravo protiv Partizana.

Partizan je poslednjeg dana prelaznog roka predstavio poslednja dva pojačanaj za ovu sezonu, Pjera Boju i Mohameda Kamaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: