Održan džudo memorijal u Spensu

U subotu je na tatamiju džudo kluba Slavija u novosadskom "Spensu" održan memorijalni turnir "Svetozar - Draža Mihailović".

Izvor: IS

Ponedeljak, 30.08.2010.

14:38

Default images

Na takmičenju se koristila ista podela težinskih kategorija kakva će biti na predstojećoj Superligi, odnosno do 60, 73, 81, 90, i preko 90 kilograma.

Džudo klub Slavija je i ove godine, pored domaćih klubova, okupila i učesnike iz Bugarske, Mađarske, Slovenije i Crne Gore, i tako domaćim borcima obezbedila odličnu konkurenciju pred početak sezone.

Na trećem po redu memorijalnom turniru pobednici su bili: Bugarin Gerčov do 60 kilograma, Mitar Mrdić iz Bosne i Hercegovine do 73, Crnogorac Srđan Mrvaljević do 81, domaći takmičar Luka Gartner do 90 kilograma, i Slovenac Mitja Jenuš u kategoriji preko 90 kilograma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: