Kaluđerović: „Gol za Vilotića“

Posle debija u dresu Crvene zvezde u Inđiji u drugom kolu Jelen Superlige Andrija Kaluđerović je svoj prvenac postigao nedelju dana kasnije protiv Jagodine.

Izvor: JT

Ponedeljak, 30.08.2010.

10:54

Default images

Taj gol, kojim je Zvezda na debiju pred svojim navijačima ove sezone povela sa 1:0, Kaluđerović je posvetio svom saigraču Milanu Vilotiću.

„Pobedu i gol posvećujemo našem dragom saigraču Milanu Vilotiću, koji nije bio sa nama na terenu“, rekao je Kaluđerović.

Srećan sam zbog datog gola. Odigrali smo dobro prvo poluvreme, u jednom trenutku smo posustali što je Jagodina znala da iskoristi. Ipak, uspeli smo da ponovo povedemo i zabeležimo bitnu pobedu. Možda smo mogli i ranije da to učinimo, pogotovo ja, ali desili su se promašaji. U svakom slučaju, najbitnije je da smo pobedili“, dodao je Kaluđerović.

Kaluđerović je istakao da je igranje na Marakani u Zvezdinom dresu posebna impresija sa susreta sa Jagodinom.

Nije isto kada igraš na Marakani kao član nekog drugog kluba i kad igraš u Zvezdinom dresu. Divno je kada vas ovakvi navijači bodre, prosto vas dižu i teraju ka golu“, istakao je Kaluđerović i dodao, „Pred nama je sada prvenstvena pauza, koju želimo da iskoristimo na najbolji mogući način. Nastojaćemo da se dodatno uigramo i nastavimo sa pobedama koje će nas držati na putu duple krune“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: