L1: Bordo i Marsej podeli bodove

U derbi meču četvrtog kola francuske Lige 1 poslednja dva šampiona Bordo i Olimpik Marsej su podeli bodove.

Izvor: JT

Nedelja, 29.08.2010.

23:46

Default images

Meč odigran na terenu Bordoa završen je rezultatom 1:1, a gosti su bili ti koji su poveli preko Luča Gonsalesa u 12. minutu, dok je Modeste izjednačio u 89. minutu.

U dresu Bordoa Savić je zaradio žuti karton pa je zamenjen na poluvremenu.

U drugom derbi meču kola Sošo je napravio iznenađenje pobedom nad Pari Sen Žermenom od 3:1. Golove za Sošo postigli su Maiga, Ideje i Perkui, svi u prvom poluvremenu, dok je u 50. minutu Oro dao utešni pogodak za klub iz Pariza. Mateja Kežman nije ulazio u igru za Pari Sen Žermen, iako je bio na klupi.

U preostalim susretima odigranim u nedelju Monako je pobedio Okser sa 2:0 golovima Nikule i Obamejanga, dok su Lil i Nica podelili bodove za 1:1. Gol za Lil postigao je Hazar, dok se Fe upisao u strelce za Nicu.

Posle četiri kola na tabeli francuskog šampionata vodi Tuluz sa maksimalnim skorom, odnosno 12 bodova, ispred Rena i Monpeljea sa po osam. Na začelju se nalazi Arl-Avinjon, koji još uvek nije došao do boda.

Rezultati 3. kola francuske Lige 1:
subota, 28. avgust
Arl-Avinjon – Ren 0:1
Lorijen – Lion 2:0
Nansi – Tuluz 0:2
Sent Etjen – Lans 3:1
Valensijen – Monpelje 0:1
Kaen – Brest 0:2
nedelja 22. avgust
Lil – Nica 1:1
Monako – Okser 2:0
Sošo – PSŽ 3:1
Bordo – Olimpik Marsej 1:1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: