JSL: Druga pobeda Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde došli su do druge uzastopne pobede u Jelen Superligi, savladavši Jagodinu u 3. kolu sa 2:1, na prvom meču pred svojim navijačima.

Izvor: B92

Nedelja, 29.08.2010.

21:15

Default images

Strelci za 'crveno-bele' bili su Kaluđerović u 27. i Kadu u 72. dok je gol za Jagodinu postigao Đenić u 57. minutu.

Meč je odigran pred oko 10.000 gledalaca, a sudio je Vlado Glođović iz Vrbasa.

Domaća ekipa je na početku utakmice imala inicijativu, a priliku da svoj tim dovede u vođstvo, propustio je Miloš Trifunović u početnim minutima susreta. Zvezdino poslednje pojačanje, Andrija Kaluđerović, par minuta kasnije šutirao je direktno u golmana, ali se za svoj promašaj iskupio u 27. minutu.

Trifunović je primio loptu po levoj strani i poslao je pored istrčalog golmana gostiju Bondžulića. Lopta je polako išla ka golu, a Kaluđerović je bio brži od odbrane gostiju i gotovo sa gol-linije je postigao svoj prvenac za ‘crveno-bele’.
Beta
Nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena, dosuđen je penal za Jagodinu kada je Dejan Milovanović srušio u kaznenom prostoru Srđana Novkovića. Ipak, gosti nisu došli do izjednačenja pošto je Milan Bojović sa bele tačke šutirao preko gola.

Ipak, gosti su došli do izjednačenja u 57. minutu kada je Dejan Đenić izbegao ofsajd zamku i sa oko 12 metara savladao Stamenkovića.

Domaća ekipa se probudila i zaigrala ofanzivnije, a udarac Trifunovića, inače odlični Bondžulić, zaustavio je na gol-liniji.

U međuvremenu je u igru ušao Ognjen Koroman koji je u 72. minutu centrirao, a posle odbijene lopte, Brazilac Kadu je snažnim udarcem sa nekoliko metara, doneo pobedu Crvenoj zvezdi.

U finišu je za Crvenu zvezdu debitovao i dosadašnji kapiten Jagodine, Danijel Mihajlović.

Navijači Crvene zvezde su na startu utakmice istakli transparent podrške Milanu Vilotiću, ali su takođe imali poruku i za svog bivšeg kapitena, Vladimira Stojkovića, koji je pre nekoliko dana prešao u redove najvećeg rivala, Partizana.

Takođe, domaći navijači su na startu drugog poluvremena priredili vatromet na severnoj tribini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: