RBCD: Hant pred titulom

Britanac Geri Hant trijumfovao je na petoj rundi ovogodišnjeg takmičenja u Red Bull Svetskoj seriji u skokovima u vodu u Švajcarskoj.

Izvor: JT

Nedelja, 29.08.2010.

20:51

Default images

Zahvaljujući četvrtoj pobedi ove godine Hant se sada nalazi na samo bod od osvajanja titule šampiona, a do kraja sezone je ostalo samo jedno takmičenje.

26-godišnji Britanac se u poretku šampionata na čelu nalazio od starta i skokova u francuskom La Rošelu, a u Zizikonu je samo potvrdio dominaciju.

Ovo je odlična pobeda za mene. Posle malih problema u Italiji nisam razmišljao pozitivno, i čak sam pomišljao da ću se zalediti pre samog finala. Ipak, sada je drugačije, fantastično je doći do još jedne pobede i sada se radujem finalu sezone.Ovo je ujedno bio prvi put da jemoja porodica uz mene i zbog toga se još bolje osećam”, rekao je Hant.

Hant je do pobede došao ukupnim skorom od 417,5 bodova ispred branioca titule Kolumbijca Orlanda Dukea i Kenta de Monda iz Sjedinjenih Država.

Ovogodišnje takmičenje u Red Bull svetskoj seriji u skokovima u vodu se završava na Havajima 12. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: