Kobajaši za B92: „Možemo još bolje“

Jedan od vozača u Formuli 1 koji privlači pažnju svojim vožnjama sigurno je Kamui Kobajaši.

Izvor: JT

Subota, 28.08.2010.

00:09

Default images

Mnoge je oduševio na svom debiju u Brazilu prošle godine, a potom i u Abu Dabiju na zatvaranju sezone. Upravo zbog toga dobio je priliku da vozi za Zauber u ovogodišnjem šampionatu i on je koristi.

U ekskluzivnom intervjuu Kobajaši je otkrio kako je izgledao njegov put do Formule 1, čemu se posebno raduje do kraja sezone i koja je njegova poruka za sve navijače u Srbiji...

Kobajaši je kartingom počeo da se bavi sa devet godina, 1996. godine, ali je tek nešto kasnije uvideo da je Formula 1 njegov cilj.

Počeo sam da vozim sa devet godina, ali pošto je karting skup sport u Japanu, ali i u celom svetu, nije bilo lako doći do njega. Ipak, kada sam došao do titule shvatio sam da želim da budem vozač i da jednog dana dođem do Formule 1. Tada nisam želeo da se ugledam ni na jednog vozača, samo sam želeo pobedu na svakoj trci i to je bilo moje razmišljanje“, rekao je Kobajaši za B92.

Kompletan intervju sa Kamuijem Kobajašijem možete da pročitate u rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: