Kristić: "Borbenošću do pobede"

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju dočekuju Jagodinu u trećem kolu Jelen Superlige Srbije.

Izvor: B92

Petak, 27.08.2010.

13:51

Default images

Biće to premijerni susret ‘crveno-belih’ pred njihovim navijačima u sezoni 2010-2011.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić zadovoljan je što će se meč igrati na domaćem terenu, istakavši da veruje da njegov tim agresivnom i borbenom igrom može da dođe do tri boda.

Šef stručnog štaba Aleksandar Kristić, na raspolaganju će imati sve prvotimce, izuzev Jevtića i Bogdanovića zbog povreda, tetive, odnosno primicača, dok je Koroman pod znakom pitanja zbog bolesti.

U nedelju je novi izazov za nas, koji će pokazi da se vraćamo na pravi put. Za protivnika imamo ekipu Jagodine, koja je nije poražena u prva dva kola u novoj sezoni. Srećni smo što se vraćamo na naš stadion, posle dva vezana gostovanja, što će nam sigurno dosta značiti, da uz borbenu i agresivnu igru dođemo do pobede i nova tri boda na radost svih naših navijača”, poručio je Aleksandar Kristić.

Crvena zvezda je u prva dva kola postigla jedan pogodak, uz jedan remi i pobedu.

Istina je da smo postigli samo jedan pogodak u dve utakmice, ali smo stvorili preko 15 šansi za gol. Radili smo na završnici i sigurno da kako se zalaganje na terenu bude raslo, da ćemo doći i do efikasnije igre”, rekao je Kristić.
crvenazvezdafk.com

Dejan Milovanović je zabeležio dobru partiju protiv Inđije, gde je započeo akciju posle koje su ‘crveno-beli’ došli do pobede.

Očekuje nas težak duel sa Jagodinom, koja je pokazala svoj kvalitet protiv Vojvodine i Smedereva. Sigurno da nas ne očekuje lak posao, ali najvažnije je da smo mi spremni. Radili smo dobro ove nedelje i sigurno da je samopouzdanje krenulo danam se vraća posle pobede u Inđiji. Ono što je sigurno je da samo pobeda dolazi u obzir”, Milovanović.

Milovanović je istakao da će nastaviti da radi na popravljanju svoje forme i igre.

Naravno da uvek može mnogo bolje. Nisam toliko zadovoljan svojom igrom, iako sam se nešto kasnije priključio ekipi, zbog čega sam odradio samo drugi deo priprema. Nastojim da radim naporno na treninzima i zbog toga ostajem i duže, kako bi nadoknadio propušteno”, rekao je Milovanović.

Utakmica 3. kola Jelen Superlige Srbije između Crvene zvezde i Jagodine igra se u nedelju 28. avgusta, a ulaznice se nalaze u prodaji od subote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: