Barsa bolja od Milana posle penala

Barselona je u prijateljskom meču pobedila italijanski Milan posle boljeg izvođenja jedanaesteraca i tako osvojila Gamper trofej.

Izvor:

Sreda, 25.08.2010.

23:04

Default images

Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, a tim iz Katalonije poveo je golom novajlije Davida Vilje već u drugom minutu drugog poluvremene.

Fudbaleri Milana izjednačili su u 67. minutu preko Filipa Inzagija. Do kraja mela nije bilo golova, pa su pobednika odlučivala jedanaestereci, a fudbaleri Barsleone bili su precizniji.

Ovo je drugi poraz Milana u samo četiri dana posle lošijeg izvođenja penala, "crveno-crni" su na isti način poraženi i u nedelju u prijateljskom meču sa Juventusom. Barsa je u subotu osvojila prvi trofej ove sezone posle ubedljive pobede nad Seviljom u revanš meču Superkupa Španije.

Španska Primera i italijanska Seria A počinju narednog vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: