Teo Hadžiteodoru želi u Partizan

Legendarni grčki vaterpolista i dugogodišnji kapiten Olimpijakosa Teodoros Hadžiteodoru izrazio je želju da dođe u Partizan, piše Sportski žurnal.

Izvor: B92, zurnal.rs

Sreda, 25.08.2010.

15:19

Default images

Predsednik Partizana Aleksandar Šoštar rekao je da su 'crno-beli' zainteresovani za Hadžiteodorua ali d aje problem - novac.

"Odgovorili smo na njegov poziv i ušli u pregovore, jer bi svako voleo takvog vrhunskog igrača u svojim redovima. Ipak, prepreka su finansije. Nismo bili u mogućnosti da ovog leta idemo po tržištu i tražimo mnogo pojačanja. Finansijska situacija nije zavidna, kucamo na razna vrata za pomoć, nema odgovora. Sačuvali smo okosnicu tima i sada nam je osnovni zadatak da obezbedimo sredstva za plate igrača koje smo zadržali i koje smo doveli", rekao je Šoštar za 'Sportski žurnal'.

Hadžiteodoru je rođen 1976. godine, dugogodišnji je reprezentativac Grčke a ima i pehar Evrolige sa Olimpijakosom.

Partizan je tokom leta uspeo da zadrži Vujasinovića, Prlainovića, Pijetlovića i Sora, ostao bez Gocića i Gaka a angažovani su Radović iz hercegnovskog Jadrana i Mandić iz kotorskog Primorca.

Jedini šampion Srbije i ove sezone ima velike ambicije u Evroligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: