Murinjo: Kapelo je problem Engleske

Trener Real Madrida Žoze Murinjo oštro je kritikovao Fabija Kapela rekavši da Engleska reprezentacija neće imati mnogo uspeha dok je Italijan selektor.

Izvor: AK

Sreda, 25.08.2010.

14:26

Default images

"Selektor je problem. Kapelo nije dobro rešenje za Englesku. On nema dobar odnos sa igračima, evo pitajte ljude u Real Madridu. Kapelo ne može da se promeni".

"Ne možete samo vikati na igrače, oni moraju dobro da se osećaju. Kapelo nije za selektora Engleske. Fudbaleri ga se plaše i ne mogu da igraju za njega", rekao je portugalski trener.

Murinjo je kritikovao i Kapelovu taktiku.

"Ovo je neprijatnost za reprezentaciju Engleske. Fudbalerima treba jasna taktika, moraju da znaju šta treba da rade. To je krivica trenera i to je velika šteta", rekao je on.

Reprezentacija Engleska je takmičenje na Svetskom prvenstvu završila u osmini finala porazom od Nemačke 4:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: