"Mundijal 2014. neće biti ugrožen"

Organizatori SP u Brazilu 2014. godine izrazili su uverenje da nasilje koje je tokom vikenda izbilo na ulicama Rio de Žaneira neće uticati na bezbednost.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 24.08.2010.

10:22

Default images

Novinski napisi o velikoj pucnjavi u centru Rija obišli su ceo svet, pre svega zato što je 30 ljudi bilo zatvoreno u luksuznom hotelu gde su držani kao taoci.

Fudbalski savez Brazila u noći između ponedeljka i utorka je izdao saopštenje u kome je naveo da je "uveren" da će lokalne vlasti uspeti da se izbore sa nasiljem tokom jednomesečnog turnira.

Savez je naveo da želi da ubedi "sportsku javnost da će jedan od gradova domaćina Rio de Žaneiro očuvati mir tokom Mundijala".

Rio će 2016. godine biti i domaćin Olimpijskih igara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: