Srpski biciklista teže povređen

Srpski biciklista Nebojša Jovanović težško je povređen u incidentu na trci za Veliku nagradu Pribrama u Češkoj.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 23.08.2010.

13:08

Default images

Jovanović je 40 kilometara od starta trke bio u grupi od sedam biciklista kada je među njih uleteo vozač na motoru, koji nije bio u pratećem karavanu takmičara.

Prvi na udaru bio je upravo 27-godišnji Jovanović, član Sparte iz Praga, koji je prema rečima očevidaca, leteo pet metara kroz vazduh.

"Polomljena mi je ključna kost na dva mesta, a na ruci i nozi imam duboke posekotine koje su mi ušivali odmah u urgentnom centru gde sam odmah prebačen. Bicikl mi je potpuno uništen", rekao je Jovanović.

"Došla mi je devojka u Prag i ona me pazi i pomaže mi, jer jedva hodam. Sezona je za mene završena, vraćam se u Srbiju na oporavak", dodao je Jovanović, koji je prošle godine pobedio na trci u Pribramu.

Jovanović je bio i učesnik Olimpijskih igara 2008. godine u Prekingu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: