Kaluđerović: "Biću još bolji"

Najnovije pojačanje Crvene zvezde, Andrija Kaluđerović, bio je zadovoljan svojim debijem u Inđiji, najavivši još bolje partije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.08.2010.

11:44

Default images

„Presrećan sam zbog debija. Iako sam odigrao tek prvi meč, navijačima već sada mogu da obećam da ću na narednim mečevima biti mnogo bolji“, rekao je Kaluđerović.

„U svakom slučaju, najbitnije je da smo pobedili. Mogao je rezultat da bude i ubedljiviji, jer smo imali dosta propuštenih prilika u prvom poluvremenu. Sada će nam sigurno biti lakše u narednim mečevima“, nastavio je.

Kaluđerović je 28. minutu meča protiv Inđije oboren u kaznenom prostoru i prema njegovom mišljenju, u pitanju je bio čist penal.

Po mom mišljenju je to bio prekršaj za penal. To je moglo da se vidi i na tv snimku. Zagradio sam se, imao lopta u nogama i protivnički igrač me je srušio. Ali, šta je tu je, dobro je da taj momenat nije uticao na ishod meča“, napominje Kaluđerović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: