B92: Adi i Mihajlović u Zvezdi

Trogodišnje ugovore sa Crvenom zvezdom u nedelju su potpisali Danijel Mihajlović i Li Adi.

Izvor: B92

Nedelja, 22.08.2010.

21:36

Default images

Mihajlović i Adi su odmah stekli pravo nastupa za ’crveno-bele’ i u dresu Zvezde prvi put će se naći već sledećeg vikenda protiv Jagodine, u trećem kolu Jelen Superlige.

Adi, reprezentativac Gane, u Beograd stiže u sredu, a dan kasnije ga očekuje lekarski pregled, posle kojeg će odmah biti na raspolaganju treneru Aleksandru Kristiću.

Igrač Gane je na Marakanu došao posle preporuke selektora tog nacionalnog tima Milovana Rajevca. Adi je do sada jedini reprezentativac svoje zemlje koji je imao značajniju ulogu u reprezentaciji, a igrao je za domaći klub. On je do sada igrao za Bekem Čelzi, koji je dao dozvolu za transfer u Beograd.

Mihajlović je nekadašnje dete Zvezde, a u klub se vratio kao sada već bivši kapiten Jagodine i igrač koji je stekao reputaciju jednog od najsolidijih defanzivaca u ligi. Sticajem okolnosti, on će drugi debi u crveno-belom dresu imati upravo protiv svog bivšeg kluba.

B92 saznaje da prelazni rok za Crvenu zvezdu nije gotov dovođenjem Mihajlovića i Adija, već se očekuje još jedno veliko pojačanje, a ime tog igrača se drži u najstrožoj tajnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: