Federeru titula u Sinsinatiju

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je titulu na Mastersu u Sinsinatiju, pošto je u veoma uzbudljivom finalu pobedio Mardija Fiša.

Izvor: JT

Nedelja, 22.08.2010.

21:23

Default images

Drugi reket sveta je do trijumfa došao rezultatom 2:1, po setovima 6:7 (5:7), 7:6 (7:1), 6:4, posle dva sata i 41 minuta igre.

Federer, treći nosilac na turniru iza Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, je do jedinog brejka na meču došao pri kraju trećeg seta, što mu je omogućilo da u narednom gemu servira za meč. Švajcarac je bio siguran i došao je do 63. titule u karijeri.

Prethodna dva seta su bila odlučena u taj brejku, dok je Fišu pripao prvi, a trenutno drugom teniseru na ATP listi drugi. U trećem setu meč je bio izjednačen do 4:4, a potom je Švajcarac prelomio duel u svoju korist.

Naredni turnir na kojem će igrati obojica tenisera biće US Open, koji počinje 30. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: