Teodosić: "Izvinjavam se svima"

Plejmejker Srbije Miloš Teodosić posle tri dana od incidenta na Akropolis kupu priznaje da nikome nije prijatno kada ceo svet upire prstom u njega.

Izvor:

Nedelja, 22.08.2010.

19:10

Default images

Ipak Teodosić ističe da situacija u kojoj su se on i njegovi saigrači našli ne sme da poremeti finiš odličnih priprema nacionalnog tima.

"Trudim se da ne razmišljam o događaju iz Atine jer želim 100 odsto da budem fokusiran na reprezentaciju i ono što nas čeka, ali priča oko toga je neizbežna", izjavio je prvi plejmejker reprezentacije Srbije.

"Kada pomislim na taj nemili incident, probude mi se negativna osećanja. Prešli smo granicu primernog ponašanja i time povredili one koji nas gledaju zbog sporta i košarke. Iskreno, žao mi je zbog toga i izvinjavam se ljudima u Grčkoj i Srbiji i u ostatku sveta što su baš od nas morali da vide ovako ružne scene", ističe Miloš Teodosić.

"Nervoza i tenzija su ponekad sastavni deo sporta, uvek ti ih tokom igre stvori neko drugi ili ih ti izazoveš protivniku, ali granica ne sme da se pređe. Svi smo dali loš primer mladim ljudima, kojima bi trebalo da budemo uzor dobrog ponašanja. Jaku smo pouku iz svega ovoga izvukli i baš zbog toga sada mogu da obećam da ću ubuduće dati sve od sebe da se ovakve scene ne ponove", zaključio je košarkaš Olimpijakos.

Reprezentativac Grčke i Teodosićev saigrač iz kluba Joanis Burusis je za grčke medijie izjavio da nikoga nije tužio.

“Ne znam kako je počeo incident i nisam nikoga tužio. Nenad Krstić je prišao da mi se izvini, ali sam mu rekao tada da se skloni jer nisam bio spreman da garantujem šta bih uradio“, izjavio je Burusis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: