I Njukasl postigao „šesticu“

Fudbaleri Njukasla savladali su Aston Vilu sa 6:0 u utakmici drugog kola Premijer lige.

Izvor: MT

Nedelja, 22.08.2010.

16:36

Default images

Trostruki strelac bio je Kerol, dva gola postigao je Nolan, dok je prvi pogodak na utakmici postigao Barton.

Ovo je bio čak treći susret Premijer lige, u samo dva dana, koji je završen rezultatom 6:0. Prethodno su u subotu „šestice“ postigli Arsenal i Čelsi.

Domaća ekipa je bila toliko dominantna tokom celog susreta, da je Aston Vila za 90 minuta uspela da uputi samo jedan udarac u okvir gola.

Utakmica je dobro počela za goste pošto je u devetom minutu dosuđen penal za Vilu, pošto je golman Harper oborio Ešlija Janga. Penal je izveo Džon Kerju, ali je loptu poslao visoko iznad gola. Samo tri minuta kasnije, Džoi Barton je sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora doveo Njukasl u vođstvo.

Do kraja poluvremena domaći tim je imao čak tri gola prednosti, a strelci su bili Kevin Nolan, iz drugog pokušaja glavom u 32. minutu i Endi Kerol dva minuta kasnije. Do svog drugog gola Kerol je došao u 67. minutu, posle očajne reakcije Viline odbrane.

Nolan je ponovo bio strelac u 87. minutu, posle dodavanja Ameobija, a konačan rezultat postavlja Kerol u trećem minutu sudijske nadoknade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: