Zahui preuzeo Obalu Slonovače

FS Obale Slonovače imenovao je u nedelju Fransou Zahuija za selektora državnog tima, saopštio je generalni sekretar tamošnje "kuće fudbala" Ego Katara.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 22.08.2010.

16:13

Default images

Zahui, koji je predvodio mladu selekciju "slonova" naslediće na mestu šefa stručnog štaba A tima Šveđanina Svena Jerana Eriksona, čiji izabranici nisu uspeli da se plasiraju u drugi krug na šampionatu sveta u Južnoj Africi.

Najbolji fudbaleri Obale Slonovače će sa novim selektorom sarađivati naredne dve godine.

Čelnici Saveza želeli su da na klupu nacionalnog tima dovedu francuskog trenera Žerarda Žilija, sa kojim su pregovarali prethodnog meseca, ali se od te opcije odustalo pa će 48. godišnji Zahuija za dve sedmice debitovati protiv Ruande u meču kvalifikacija za odlazak na kontinentalno prvenstvo 2012. u Gabonu i Ekvatorijalnoj Gvineji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: