Đurđić šampion Srbije u ap hilu

Biciklista Radničkog Bojan Đurđić osvojio je na Vlasini titulu šampiona Srbije u planinskom biciklizmu u disciplini ap hil.

Izvor: JT

Subota, 21.08.2010.

22:23

Default images

Đurđić je na teškoj stazi od dva kilometra sa usponom i do 20 procenata pobedio mladog Aleksu Marića iz Crvene zvezde i Bugarina Todora Angelova.

Treće mesto u bodovaju za šampionat Srbije zauzeo je Oliver Štrbac iz Fanatika koji je stigao četvrti, dok je Marić, pored titule vicešampiona, bio najbolji vozač do 23 godine ispred Olivera Štrbca i Milana Nešića iz Orlovca.

Najbolja dama na Vlasini bila je Vanesa Durman iz Fanatika, drugo mesto pripalo je Nikoleti Mitrović, a treće Ružici Šmelcerović, članicama Orlovca.

U trci juniora najbolji su bili Aleksandar Cvetković iz Radničkog, biciklista Novog Sada Nemanja Glišić i Negovan Stanačkov iz Orlovca.

Kadetsku trku za titulu dobio je Marko Simijonović iz Orlovca, ispred Danijela Njiradija iz Kapriola i Momčila Gajića iz novosadskog Fanatika.

Tri najuspešnija u kategoriji Mastersa bili su Branislav Matić iz Fanatika, Goran Ristić iz leskovačkog Aktavisa i Aleksandar Marić iz kragujevačkog Radničkog. U hobi fan klasi pobedio je Goran Antić, individualac iz Niša.

U nedelju 22. avgusta na Vlasini će se održati trka Lige Srbije u planinskom biciklizmu u disciplini kros kantri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: