OIM: Uspešni basketaši i odbojkaši

Muške košarkaške i odbojkaške reprezentacije Srbije ostvarile su pobede u subotu na Olimpijskim igrama mladih u Singapuru.

Izvor: B92

Subota, 21.08.2010.

17:01

Default images

Košarkaši su u igri “tri na tri” u četvrtfinalu savladali selekciju Litvanije sa 33:22, a u borbi za finale prepreka će biti reprezentacija SAD.

Odbojkaši su pobedom u prvom kolu na DR Kongom rezultatom 3:1, po setovima 25:15, 25:18, 22:25 i 25:21, obezbedili plasman među četiri najbolje ekipe.

Posle utakmice, Milan Đuričić, trener kadeta Srbije ukazao je na greške koje bi njegovi puleni trebalo da isprave.

Sputala nas je važnost meča, znali smo da nas trijumf vodi u polufinale pa smo počeli dosta nervozno. Međutim kako je utakmica odmicala preuzeli smo kontrolu i prva dva seta lako smo rešili u našu korist. U trećem smo se opustili, malo potcenili rivala. Grešili smo dosta u tim trenucima na servisu, bili neprecizni u napadu. Ipak, kvalitet je na našoj strani, videlo se to u četvrtom setu”, rekao je Đuričić.

Đuričić smatra da igra mora da se podigne na viši nivo za meč protiv Rusije:

Moraćemo da popravimo servis i napad. Nadam se da će proraditi i blokeri. Bio je ovo nešto slabiji početak takmičenja, nije lako igrati protiv slabijeg rivala u prvom kolu. Nadam se kvalitetnijoj igri protiv Rusa, potrebna nam je za pobedu, za prvo mesto u grupi”, zaključio je Đuričić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: