Odbojkašice Srbije u Sloveniji

Ženska seniorska reprezentacija Srbije otputovala je na Roglu, u Sloveniju, gde će obaviti prvi deo priprema za SP 2010.

Izvor: B92

Petak, 20.08.2010.

14:00

Default images

Šampionat će biti održan od 29. oktobra do 14. novembra u Japanu. Seniorke su se okupile u ponedeljak, trenirale su u Beogradu a u petak su krenule ka Sloveniji. Reprezentativke na Rogli ostaju do 6. septembra.

Zoran Terzić, prvi trener, na pripreme je poveo 17 igračica, tehničarke Maja Ognjenović (Ezačibaši, Turska), Ana Antonijević (Kan, Francuska) i Bojana Živković (Crvena zvezda), libera Suzana Ćirić (Zul, Nemačka) i Silvija Popović (Rabita Baku, Azerbejdžan), blokerke Nataša Krsmanović (Rabita Baku, Azerbejdžan), Stefana Veljković (Asistel Novara, Italija), Milena Rašić (Kan, Francuska), Dragana Marinković (Koneljano, Italija) i Nađa Ninković (Crvena zvezda), korektorke i primačice servisa Jovana Brakočević (Evergrande, Kina), Sanja Malagurski (Crvena zvezda), Jelena Nikolić (Vakifbank, Turska), Brižitka Molnar (Panatinaikos, Grčka), Jovana Vesović (Dinamo Bukurešt, Rumunija) i Jasna Majstorović (Konstanca, Rumunija).

 

Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće u A grupi na XVI SP 2010. u Japanu, od 29. oktobra do 14. novembra. Protivnici su selekcije Kostarike, Poljske, Perua, Alžira i Japana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: