Kristić: "Pobeda nam je neophodna"

Trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić rekao je da je njegovoj ekipi neophodna pobeda nad Inđijom i da će fudbaleri učiniti sve da prekinu niz bez pobede.

Izvor: B92, Beta

Petak, 20.08.2010.

13:53

Default images

"Čeka nas još jedno gostovanje i još jedna teška utakmica. Inđija je pokaza u prvom kolu protiv Partizana da je kvalitetna... Neće biti lako. Nalazimo se u seriji od tri utakmice bez pobede i učinićemo sve da slavimo", rekao je Kristić u Beogradu.

Zvezda je u prvom kolu odigrala 0:0 na gostovanju u Smederevu, gde je propustila brojne šanse.

"Bio bih zadovoljan kada bismo imali toliko šansi kao u prvom kolu, ali sa više koncentracije... Imamo obavezu da pobedimo, ali taj pritisak u Zvezdi uvek postoji. Atmosfera u timu je odlična", rekao je Kristić.

Utakmica u Inđiji igra se u nedelju od 17.00, a Zvezda će putovati na dan meča. U timu neće biti Milana Vilotića, koji je povredio rame.

U timu ima još nekoliko manjih problema sa zdravstvenim stanjem igrača, ali je Kristić rekao da se nada da će se oni rešitii do nedelje.

Duško Tošić i Ognjen Koroman lakše su povredjeni, dok je igrač Gane Aval Isah u ramazanskom postu i ne zna se da li će moći da igra celu utakmicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: