Partizan 'odmara', Zvezda u Inđiji

Utakmicama drugog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Jelen Superligi Srbije.

Izvor: B92, Beta

Petak, 20.08.2010.

13:10

Default images

Crvena zvezda gostuje u Inđiji, dok je Partizan zbog obaveza u plej-ofu za Ligu šampiona odložio meč protiv kulskog Hajduka. Vojvodina gostuje ekipi BSK iz Borče.

'Crveno-beli' su u prvom kolu razočarali svoje navijače, pošto su u Smederevu odigrali bez pogodaka. Pobeda protiv Inđije, debitanta u Superligi predstavlja imperativ kako ne bi već na početku šampionata zaostali za vodećim ekipama. Inđija je u prvom kolu izgubila od Partizana sa 2:1, ali je ostavila solidan utisak na stadionu u Humskoj.

Branilac titule Partizan trebalo je da dočeka Hajduk iz Kule, ali je Zajednica Superligaša, na molbu 'crno-belih', odložila taj meč za 4. septembar. Partizan u utorak igra protiv Anderlehta revanš utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona i zatražio je odlaganje kako bi se što bolje spremio za duel u Briselu.

Novosadska Vojvodina je, poput Zvezde, izneverila očekivanja svojih pristalica u prvom kolu i na svom terenu odigrala bez golova protiv Jagodine. "Lale" u drugom kolu gostuju BSK Borči, ekipi koja je u prvom kolu remizirala 1:1 protiv Spartaka iz Subotice.

Subotičane, osvajača četvrtog mesta u prošlom šampionatu, ovog vikenda očekuje gostovanje u Ivanjici kod Javora, koji je u prvom kolu odigrao 1:1 protiv Borca iz Čačka. Čačani sutra gostuju kod Čukaričkog, koji je u prvom kolu doživeo debakl protiv Rada (0:4), dok će Jagodina dočekati Smederevo.

Ekipa Rada će na gostovanju u Kragujevcu kod Metalca pokušati da potvrdi dobru formu iz prvog kola, dok će Sloboda Sevojno u Užicu dočekati OFK Beograd.

U subotu od 17.30 igra se pet utakmica drugog kola, u nedelju od 17 časova sastaju se Inđija - Crvena zvezda i Javor - Spartak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: