Dušan Savić napustio IO FSS

Dušan Savić nije više član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, ni potpredsednik Stručne komisije, objavljuje Sportski žurnal.

Izvor: B92, zurnal.rs

Petak, 20.08.2010.

12:42

Default images

"U pitanju je princip," rekao je Savić za beogradski list i objasnio da je "jedini digao glas protiv odluke Izvršnog odbora da nastavi saradnju sa selektorom Radomirom Antićem".

"Nelogično je da pogazimo odluke tri organa i posle samo mesec dana donesemo dijametralno suprotne. Izvršni odbor, Stručni odbor i Stručna komisija zauzeli su jasan stav, da Srbija počne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo sa selektorom na klupi. Odluke nisu ispoštovane i tu je za mene kraj," rekao je Savić.

"Povukao sam se iz principa, imena nisu važna. Isto bih postupio da se umesto o Antiću, radilo o Murinju ili Kapelu. Nisam spreman da podelim odgovornost. Reprezentaciji želim uspeh od srca, ali u tom projektu nisam mogao da učestvujem kao član fudbalske vlade," objasnio je Savić i dodao da je "ogroman hendikep što na četiri utakmice neće imati selektora na klupi."

"To je 40 odsto kvalifikacionog ciklusa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: