Stanojević: „Zadovoljni samo igrom"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je posle utakmice sa Anderlehtom da je zadovoljan igrom svog kluba, ali ne i rezultatom.

Izvor: B92

Sreda, 18.08.2010.

23:17

Default images

’Crno-beli’ su u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona odigrali na svom stadionu nerešeno, 2.2, sa ekipom Anderlehta.

Stanojević je istakao da u revanšu ne namerava da kalkuliše i da njegova ekipa ima jednu šansu za Ligu Šampiona i da želi da je iskoristi. Trener gostiju Arijel Jakobs nije bio zadovoljan konačnim rezultatom.

Trener Anderlehta Arijel Jakobs izrazio je nezadovoljstvo, uprkos povoljnom rezultatu pred revanš meč za sedam dana u Briselu.

S obzirom da je gostovanje, svaki trener bi trebalo da bude zadovoljan rezultatom. Ali, poveli smo sa 1:0 i da smo imalo malo više zrelosti, bilo bi drugačije. Mi smo dali tri gola, a bilo je nerešeno, to je fudbal“, rekao je Jakobs.

Njegov kolega, trener Partizana Aleksandar Stanojević takođe nije bio zadovoljan rezultatom, ali je imao reči pohvale za igru svoje ekipe.

Zadovoljni smo igrom ali ne i rezultatom. Imali smo 2:1, očekivali smo i treći gol, ali nas je njihov drugi sasekao. Odlična utakmica, prava evropska, u Briselu ćemo da igramo da prođemo dalje“, rekao je Stanojević.

Stanojević smatra da Anderleht jeste u prednosti, ali da će učiniti sve da njegov tim iskoristi priliku da se plasira u elitno fudbalsko takmičenje.

Želeli smo da zadovoljimo publiku i uvek ćemo igrati tako. Anderleht je favorit ali nećemo kalkulisati, jedna je šansa za Ligu Šampiona i mi moramo da je iskoristimo. Nismo uspeli da dođemo do odgovarajuće pas igre, oni su fizički jači, ali smo uspeli da im pariramo, posebno po levoj strani“, rekao je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: