Veliki uspeh mladih jedriličara

Na nedavno završenom Otvorenom prvenstvu Afrike za jedrilicare juniore do 15 godina starosti srpski predstavnici su ostvarili odlične rezultate.

Izvor: JT

Sreda, 18.08.2010.

12:39

Default images

U klasi optimist 13-godišnji Luka Tošić ubedljivo je osvojio prvo mesto sa čak 37 poena prednosti ispred reprezentativaca Alzira i Tanzanije.

To je ujedno najvćci uspeh srpskog jedrenja ikada na nekom kontinentalnom ili Svetskom prvenstvu, a Tošić je svojim sve boljim plasmanima na međunarodnim takmičenjima u protekle tri godine pokazao konstantan rast forme.

Na Otvorenom prvenstvu Afrike u Kilifiju u Keniji, ucestvovalo je 69 takmičara iz Afrike i celog sveta. Naša reprezentativka Tara Tošić ostvarila je takođe zapažen i jos nezabeležen rezultat u istoriji srpskog jedrenja osvojivši peto mesto u ženskoj konkurenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: