FFF saslušava fudbalere

Francuska fudbalska federacija želi da "zatvori" slučaj koji je potresao nacionalni tim, ali i izazvao žestoku reakciju javnosti, i okrene se kvalifikacijama.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Utorak, 17.08.2010.

13:12

Default images

Petorica reprezentativaca Francuske: Patris Evra, Nikolas Anelka, Erik Abidal, Frank Riberi i Žeremi Tulalan, biće saslušani u utorak od strane disciplinske komisije Francuske fudbalska federacije.

Skandal koji je potresao Francusku i štrajk igrača tokom Mundijala ulazi u svoju završnu fazu.

Prema rečima vodećih ljudi FFF, cilj je da se otkrije šta se događalo u kampu nacionalnog tima, ali i stavi tačka na možda i najtmurniju epizodu u istoriji francuskog reprezentativnog fudbala.

na tome insistira i novi selektor Francuske Loran Blan, koji je kaznu nije želeo da pozove na prijateljsku utakmicu sa Norveškom nij jednog od igrača koji je nastupao na Mundijalu.

Ipak, prema rečima Blana, time bi ceo skandal trebalo da bude stavljen “ad acta”, jer Francusku očekuju kvalifikacije za EP. “Trikolori” ih počinju utakmicom sa Belorusijom 3.septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: