Murinjo sprema ponudu za Drogbu?

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo ponudiće Čelsiju 10 miliona funti za svog nekadašnjeg učenika, Didijea Drogbu.

Izvor: B92

Nedelja, 15.08.2010.

11:52

Default images

Prethodne nedelje, Murinjo iz svog bivšeg kluba doveo defanzivca Rikarda Karvalja, koji je prešao u Real za 6.7 miliona funti.

Posle Karvalja, Murinjo se nada da će i kapiten Obale Slonovače ponovo biti u njegovoj ekipi. Ipak, teško je poverovati da će Čelsi hteti da se oprosti od svog najboljeg strelca, kao što su ‘plavci’ odbili ponudu Reala i za Ešlija Kola.

Sa druge strane, Drogba, koji je sa Čelsijem osvojio tri titule prvaka Premijer lige, kao i tri FA Kupa, za šest godina koliko je u Londonu, postao je veoma blizak sa Murinjom koji ga je i doveo na “Stamford Bridž” i moguće je da bi bio zainteresovan da ode uŠpaniju.

32-godišnji Drogba je fenomenalno počeo novu sezonu, pošto je na otvaranju Premijer lige bio nemilosrdan prema ekipi VBA, postigavši tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: