Manćini: Robinjo ostaje u Sitiju

Brazilski napadač Robinjo će i naredne sezone nositi dres Mančestera sitija, sa kojim ima važeći dvogodišnji ugovor, objavio je taj engleski klub.

Izvor: LB

Petak, 13.08.2010.

23:51

Default images

Prema rečima trenera Roberta Manćinija, Robinjo se u četvrtak vratio u Mančester i nalazi se na spisku igrača za narednu sezonu.

Brazilski internacionalac je 2008. godine došao u Siti iz madridskog Reala, za tada rekordnih 32,5 miliona funti odštete. Međutim, Robinjo nije uspeo da se adaptira na novu sredinu, pa je u januaru ove godine pozajmljen brazilskom Santosu.

Napadač se do poslednjeg trenutka nadao da će dva kluba postići dogovor i da će on i naredne sezone igrati u Brazilu. Međutim, uprava Sitija, ipak, nije bila spremna da se tako lako odrekne Robinjovih usluga.

Sa druge strane, na spisku 25 igrača, na koje računa trener Manćini, nema Velšanina Krega Belamija, koji se nalazi na korak od prelaska u Fulam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: