Sinsinati: Ivanovićeva u polufinalu

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale WTA turnira u Sinsinatiju pobedom nad Uzbekistankom Agkul Amanmuradovom 6:1, 6:3.

Izvor: LB

Petak, 13.08.2010.

21:13

Default images

Ona je do ubedljivog trijumfa stigla posle samo 56 minuta igre.

Ivanovićeva će u polufinalu igrati sa četvrtom nositeljkom Belgijankom Kim Klajsters, koja je prethodno, u četvrtfinalu, savladala Italijanku Flaviju Penetu sa 2:0, po setovima 7:6, 6:4.

Ivanovićeva je prvi set rešila u svoju korist nakon samo 20 minuta igre. Srpska teniserka je napravila dva brejka i u tim trenucima je bila apsolutno dominantna na terenu. Najače oružje Ivanovićevoj je bio prvi sevis pošto je uspela da ubaci 92 odsto prvog servisa, a njenu nadmoćnost na terenu najbolje potvrđuje podatak da je Ana izgubila samo jedan poen nakon svog servisa.

Ana Ivanović je i u drugom setu nastavila u istom ritmu i dominirala u svakom elementu igre, ne dozvolivši 114. igračici na WTA listi da se vrati u meč.

Ivanovićeva je nakon 56 minuta igre iskoristila drugu meč loptu i plasirala se u polufinale.

Ukupni nagradni fond turnira u Sinsinatiju je 2.000.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: