Antić (za sada) ostaje selektor!

Radomir Antić ostaje selektor fudbalske reprezentacije Srbije bar do srede.

Izvor: NK

Petak, 13.08.2010.

16:26

Default images

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da će se narednih dana razgovarati sa Antićem u vezi sa vođenjem reprezentacije u prve četiri utakmice kvalifikacija za EURO 2012, ali i pregovarati o reviziji ugovora.

Sastanak Izvršnog obora FSS-a ponovo će biti održan u sredu kada će se znati da li Antić definitivno ostaje na klupi Srbije.

"Razgovori koji su započeti na inicijativu Radomira Antića, traju od četvrtka uveče i moraju biti završeni do utorka. Napravljen je pomak po pitanju ugovora. Sada je najvažnije pitanje kako će biti vođene četiri utakmice", dodao je Karadžić.

Prema svemu sudeći, Antić je pristao na korekciju svog ugovora sa savezom, po kojem je trebalo da bude plaćen 100.000 evra mesečno. Na pitanje novinara B92, da li su se dogovorili oko smanjenja plate, Karadžić je rekao da to nikada nije bio problem.

"Novac nije problem koliko to da Antić mora da ponudi rešenje Stručnom odboru na koji način će voditi četiri utakmice u kojima je suspendovan", rekao je Karadžić.

Antića je FIFA suspendovala zbog vređanja sudije posle meča Srbija - Australija na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Selektor Srbije je kažnjen četiri utakmice zabrane vođenja nacionalnog tima što znači da neće biti na klupi u mečevima sa Farskim Ostrvima, Slovenijom, Estonijom i Italijom u kvalifikacijama za EURO 2012.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: