Ana: "Odigrala sam veoma dobar meč"

Ana Ivanović izjavila je da je odigrala veoma dobar meč protiv Jelene Vesnine u osmini finala Sinsinatija.

Izvor: NK

Četvrtak, 12.08.2010.

23:50

Default images

Srpska teniserka je pobedila Ruskinju prepustivši joj samo tri gema.

"Danas je bio još jedan dobar meč. Ona je teška protivnica, ali sam se ja baš trudila da ostanem skoncentrisana i da ne mislim na rezultat. Odigrala sam jako dobar meč, i zadovoljna sam zbog toga“, rekal je Ivanovićeva.

Bivša najbolja teniserka sveta dugo nije bila tako sigurna na terenu.

"Mislim da sam igrala izrazito agresivno i da joj nisam pružila mnogo prilika. Trudila sam se da budem agresivna i na njen servis, i u suštini sam se trudila da ostanem u trenutku. Zbog toga što ako vodite sa 3-0 ili 4-0 lako može da se desi da dozvolite da vam izmakne nekoliko gemova, i onda se nađete u teškoj poziciji. Ranije sam to dosta puta radila, i sada sam svesna toga“, kaže Ana.

Ivanovićeva kaže da primenjuje drugačiju taktiku koja za sada ima uspeha.

"Sada samo pokušavam da svaki gem igram kao da je nov, kao da je početak meča, i to daje dobrre rezultate jer mogu da ostanem u trenutku", rekla je srpska teniserka.

Ana će u petak u četvrtini finala igrati sa Akgul Amanmuradovom iz Uzbekistana, koja je bila bolja od Jelene Janković sa 7-6, 6-4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: