B92: Rajevac menja Antića?

Selektor Gane Milovan Rajevac stiže u petak u Beograd na pregovore sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije za mesto selektora „Belih orlova“.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.08.2010.

22:24

Default images

Kako nezvanično saznajemo, prvih ljudi FSS-a će se ipak za njega morati boriti sa FS Gane koji mu je već ponudio četvorogodišnji uguvor vredan milion dolara po godini.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić ranije je izjavio da će eventualni novi selektor biti po ukusu javnosti, a pored svih spominjanih kandidata prethodnih dana, Rajevac jedini zadovoljava taj kriterijum.

FSS sada ima jasnu situaciju pred sobom, jer mora da parira veoma unosnoj ponudi koju je Rajevac dobio od Gane. U petak u 14 časova zasedaće Izvršni odbor FSS koji će odlučivati o sudbini aktuelnog slektora Radomira Antića i selektora mlade reprezentacije Ratomira Dujkovića koji je najavio ostavku.

Rajevac je selektor Gane od 2008. godine, a na SP u Južnoj Africi ovoga leta ostvario je istorijski rezultat sa „crnim zvezdama“ plasiravši se u četvrtfinale gde su eliminisani od Urugvaja na penale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

181 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: