FSS: Sastanak Odbora u ponedeljak

Sastanak odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, koji je trebalo da bude održan u četvrtak, pomeren je najverovatnije za ponedeljak.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.08.2010.

10:35

Default images

Srpski mediji su prethodnih dana najavljivali sastanak Odboraz a četvrtak, iako niko od zvaničnika FSS u međuvremenu nije potvrdio tu informaciju.

O eventualnom otkazu selektoru Antiću odlučivaće Odbor FSS, a ukoliko odluka o smeni bude doneta, ime novog selektora možda ne bi odmah bilo poznato.

Iako je Ilija Petković prema medijskim spekulacijama figurirao kao jedan od glavnih kandidata za novog selektora, posle skandiranja publike predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću tokom utakmice sa Grčkom, postoji mogućnost da se pronađe neko drugo trenersko ime koje bi bilo prihvatljivo za većinu.

Karadžić je na poluvremenu utakmice izjavio novinarima da postoji mogućnost da se ni u ponedeljak ne odlučuje o pitanju selektora Antića, što bi moglo da znači da će predsednik FSS pokušati da pronađe još jednog kandidata.

Po drugom scenariju, Antić bi ostao na mestu selektora do utakmice sa Italijom u kvalifikacijama za EP posle čega bi se, na osnovu ostvarenih rezultata, odlučivalo o njegovoj daljoj sudbini u nacionalnom timu Srbije.

Istovremeno, struja u FSS koju predvodi Milovan Đorić, uporno je pokušavala da „progura“ Ljupka Petrovića kao mogućeg Antićevog naslednika, ali, o nekadašnjem treneru Crvene zvezde, kao ni o bivšem selektoru Petkoviću, nijednog momenta se nije zvanično razgovaralo i sve je ostalo u domenu spekulacija.

Takođe, Karadžić je u sredu ponovio da „Srbija ima selektora, koji se zove Radomir Antić“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: