KKCZ:Puno utakmica, oformljen štab

Košarkaši Crvene zvezde počeli su pripreme za novu sezonu.

Izvor: B92

Sreda, 11.08.2010.

15:26

Default images

Mlada i perspektivna ekipa, koja nema velikih zvezda, obećava samo veliku borbu i najavljuje afirmaciju kroz narednu sezonu. Već sada je izvesno da će mladi crveno-beli tim odigrati i veliki broj utakmica kako bi se što bolje uigrao pred početak sezone:

Ne znamo još imena svih rivala, ali gotovo sve termine smo popunili.Prve mečeve odigraćemo u Beogradu, potom nam sledi turnir u Ukrajini. Vrlo blizu smo dogovora sa Arisom oko odigravanja meča u Solunu. Ovoj ekipi je potreban veliki broj mečeva, svi će imati priliku da pokažu šta i koliko mogu.Takođe, imaćemo dovoljno vremena da vidimo gde „škripi“ i onda reagujemo na tržištu“ reako je trener crveno-belih Mihajlo Uvalin.

Krupne promene doživeo je igrački sastav, a krupne promene doživeo je i stručni štab. Pomoćnici Uvalina u stručnom štabu su Bojan Lazić i Borko Radović, dok je za rad na kondiciji zadužen iskusni Petronije Zimonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: