Đoković - Beneto, JJ - Duševina

Novak Đoković sastaće se sa Francuzom Žilijenom Benetoom u drugom kolu turnira u Torontu, dok će protivnica Jelena Janković u Sinsinatiju biti Vera Duševina.

Izvor: NK

Ponedeljak, 09.08.2010.

23:23

Default images

Srpski teniseri bili su slobodni u prvom kolu.

U drugu rundu Sinsinatija već se plasirala Bojana Jovanovski koja je eliminisala Aravan Rezai iako je imala set zaostatka.

Đoković je na Rodžers kupu postavljen za drugog nosioca. Njegov protivnik Žilijen Beneto savladao je na startu turnira Denisa Istomina iz Uzbekistana posle dva seta 6:4, 6:4. SrBin i Francuz sastajali su se četiri puta do sada, a trenutni rezultat u međusobnim duelima je 3:1 za Srbina.

Jelena Janković je prvi nosilac u Sinsinatiju, a u drugom kolu igraće protiv Ruskinje Vere Duševine, koja je eliminisala Australijanku Anastasiju Rodionovu - 6:2, 7:6. Jankovićeva je pobeđivala Ruskinju četiri puta u pet međusobnih okršaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: