Kasa pobedio na trci u Švajcarskoj

Srpski reprezentivac Gabor Kasa, član subotičkog Spartaka pobedio je na trci 'Velika nagrada Ober Friktal' u Švajcarskoj.

Izvor: B92

Nedelja, 08.08.2010.

13:33

Default images

Takođe, Kasa je trijumfovao sa 16 bodova i u generalnom plasmanu brdskih ciljeva na trci.

"Konkurencija je bila dobra, učestvovali su vozači iz vrhunskih švajcarskih ekipa," istakao je Kasa, "Staza je bila dosta teška sa tri jaka brda ali sam u svakom trenutku imao pomoć drugova iz ekipe i sve se dobro završilo."

Kasa je na cilju posle 143 kilometra zabeležio vreme 3:40,34 časova (prosek 37 km na čas) i odsprintao je Rajmonda Kinclija (Švajcarska, Birgi tim).

Treće mesto pripalo je Kasinom suvozaču iz tima centra UCI Čehu Mareku Kaneckom sa 27 sekundi zaostatka. Startovala su 143 vozača, završilo je 58.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: