Robinson se oprašta od Albiona

Golman Blekburna Pol Robinson najavio je oproštaj od dresa engleskog državnog tima na prijateljskoj utakmici sa Mađarskom 11. avgusta u Londonu.

Izvor: B92

Nedelja, 08.08.2010.

13:07

Default images

Čuvar mrreže 'Gordog Albiona' bio je razočaran činjenicom da za njega nije bilo mesta medju tri golmana koje je selektor Engleske Fabio Kapelo vodio na šampionat sveta u Južnoj Africi, pa je odlučio da ne bude deo tima u kvalifikacionom ciklusu za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Iskusni tridesetogodišnji Robinson debitovao u reprezentativnom dresu 2003, nakon povlačenja Dejvida Simena, a sve do neuspeha u borbama za odlazak na kontinetalni šampionat u Austriji i Švajcarskoj 2008, uz Dejvida Džejmsa, bio je glavna opcija na golu.

Kapelo ga je vratio u reprezentaciju prošle godine, ali su prilikom određivanja putnika za Južnu Afriku prednost dobili Dejvid Džejms, Robert Grin i Džo Hart.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: