Real preokretom pobedio u Pasadeni

Fudbaleri madridskog Reala savladali su u prijateljskom meču u Pasadeni Los Anđeles Galaksi sa 3:2, iako je domaćin posle 45 minuta vodio sa 2:0.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 08.08.2010.

13:00

Default images

Trener Reala Portugalac Žose Murinjo bio je veoma zadovoljan izdanjeg svog tima. "Video sam mentalitet igrača koji se ni jednog trenutka nisu mirili sa porazom. Posebno u drugom poluvremenu koje me je zadovoljilo sa svakog aspekta", istakao je Murinjo.

Golovima Toda Daniventa u 40, i Lendonda Donovana u 45. minutu iz jedanaesterca, LA Galaksi je kaznio veoma slabu igru Madriđana u prvom poluvremenu.

U nastavku meča, medjutim, viđena je potpuno drugačija slika. Znatno agresivnijim pristupom i sadržajnijom igrom, fudbaleri 'kraljevskog kluba' su apsolutno zagospodarili terenom.

Prilike pred golom Galaksija smenjivale su se kao na traci, a epilog svega je tri gola Reala za svega 27 minuta i potpuni rezultatski preokret.

Argentinski reprezentativac Gonzalo Iguain smanjio je prednost domaćina u 52, a izjednačio rezultat u 62. minutu. Prednost Realu od 3:2 doneo je Ćabi Alonso deset minuta kasnije, što je bio i konačni ishod ovog prijateljskog susreta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: