Arbitri doneli pobedu Milanu

Fudbaleri Panatinaikosa završili su turneju po SAD porazom od Milana.

Izvor: LB

Subota, 07.08.2010.

18:53

Default images

’Rosoneri’ su trijumfovali rezultatom 5:3, posle boljeg izvođenja penala, pošto u regularnih 90 minuta nije bilo golova.

Međutim, prijateljski meč u Mičigenu obeležila je velika greška arbitara, koji nisu priznali apsolutno regularan gol Panatinaikosa, koji je postigao Sidni Govu.

Francuz Đibril Sise je u 55. minutu šutirao, a rezervni golman Milana Marko Amelija je samo odbio loptu na koju je prvo naleteo Sotiris Ninis, a potom i Sidni Govu, koji je ubacio loptu u mrežu. Međutim loptu, koja je bez dileme prešla gol liniju, iz mreže izbacuje Danijele Bonera, a sudija na asistenciju svog pomoćnika dosuđuje samo korner za Panatinaikos.

’Zeleni’ su bili dominantni tokom većeg dela meča, ali izabranici nisu uspeli da materijalizuju bolju igru.

Defanzivna linija Milana je imala velikih problema sa veoma raspoloženim Siseom i Ninisom. Alesandro Nesta se mučio da isprati francuskog internacionalca, koji je imao nekoliko odličnih prilika tokom meča.

Ipak, najbolju priliku za Panatinaikos, pored poništenog gola, propustio je Ninis u 50. minutu. Dvadesetogodišnjak je posle dodavanja Đibrila Sisea uzdrmao prečku, ali je golman Kristijan Abijati ostao nesavladan.

U završnici meča izvršeno je nekoliko izmena na obe strane, pa je ritam igre potpuno pao. Pošto u regularnih 90 minuta nije bilo golova, dogovoreno je da pobednika odluče penali. Fudbaleri Milana su bez greške izvodili penale, baš kao i Grci, sve dok Antonis Petropoulos nije promašio gol, a Danijele Bonera doneo trijumf Milanu (5:3).

Fudbaleri Panatinaikosa se vraćaju u Grčku, gde će nastaviti pripreme za početak sezone u Superligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: