Robinjo: Želim da ostanem u Santosu

Brazilski fudbaler Robinjo izrazio je želju da karijeru nastavi u Santosu, za koji je igrao poslednjih šest meseci.

Izvor: LB

Četvrtak, 05.08.2010.

20:51

Default images

"Ako pitate mene, ja bih voleo da ostanem u Santosu", rekao je Robinjo, koji je u tom klubu igrao kao pozajmljen igrač engleskog Mančester sitija.

"Iskreno bilo bi sjajno kada bi Siti to prihvatio, ali ako ne bude tako ispoštovaću moj ugovor sa klubom", dodao je Robinjo.

Robinjova pozajmica zvanično je istekla je u sredu i malo je verovatno da će uprava Sitija dozvoliti brazilskom reprezentativcu da ostane u domovini.

Siti je Robinja ustupio u trenutku kada je Brazilac u Engleskoj retko igrao, a fudbaler je takođe pristao i na smanjenje plate. Međutim, napadač je u Santosu igrao odlično i osvojio tri trofeja.

Malo je verovatno da će uprava Mančester sitija pristati da se tako lako odrekne svoje skupe investicije, za koju je 2008. godine Real Madridu platila 32,5 miliona funti.

"Biće teško zadržati Robinja, ali učinićemo sve što je u našoj moći", rekao je predsednik Santosa Luiš Alvaro de Oliveira.

Robinjo je za reprezentaciju Brazila odigrao 79 utakmica i postigao 25 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: