Gasi se RK BASK

Rukometni klub BASK najverovatnije će se ugasiti posle 45 godina postojanja.

Izvor: NK

Četvrtak, 05.08.2010.

18:14

Default images

Račun kluba je u blokadi više od četiri godine, a po novom zakonu klub ide u stečaj.

Dosadašnja uprava namerava da ugasi BASK i potom za desetak dana osnuje novi klub sa istim imenom koji će se takmičiti u najnižem rangu. „Znam da je račun u blokadi skoro četiri godine. Od tada datiraju obaveze prema Direkciji za građevinsko zemljište, klub je bio jamac, čini mi se, sada je dug dostigao 50.000.000 dinara“, kaže došadašnji predsednik BASK-a Milan Milošević.

Milošević smatra da gašenje kluba nije moglo da se spreči.

„Na nesreću, ništa nismo mogli da uradimo. Mada, odluka još nije pravosnažna. Ipak, najverovatnije će klub, sada pod novim imenom, krenuti od beton lige“, kaže Milošević.

U oktobru prošle godine ugašen je i RK Tarket iz Bačke Palanke, a velike finansijske probleme ima i niški Naisus koji, prema pisanju Žurnala, ne dobija sredstva od grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: