Rnić: "Samo ne Partizan"

Belgijski Anderleht je rutinski odradio posao u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a tim Nemanje Rnića potencijalni je rival Partizana u plejof rundi.

Izvor: AK

Četvrtak, 05.08.2010.

13:33

Default images

Anderleht je eliminisao Nju Sejntse iz Velsa sa 3:1 i 3:0, a srpski internacionalac se nada da u odlučujućem kolu neće morati da igra protiv svog bivšeg kluba.

"Samo se nadam da ne zapadne Partizan. Za 'crno-bele' sam emotivno vezan tako da je suvišno da obrazlažem ostale razloge zašto sam za izbegavanje tog dvomeča", rekao je Rnić za 'Sport'.

TNS nije bio dostojan rival belgijancima koji će u sledećoj rundi biti jedan od najjačih nosilaca, više evropskih bodova ima samo Bazel.

"Naišli smo na protivnika koji se borio maksimalnom uklizavao, ponekad prelazio i granice dozvoljenog. "

Rnić nije igrao mnogo prošle sezone, ali se sada vratio u prvi tim. Trener Jakobs je u sredinu stavio Žilea, a Srbin zauzeo svoje mesto na desnom beku.

"Kamo sreće da se Žile što duže zadrži u sredini terena. Ne znam kakvi su planovi Jakobsa. Trenutno su van ekipe dvojica povređenih vezista, Biblija i Kijate, a sa druge strane Žile je dokazao da se odlično snalazi u ulozi zamenika".

Rnić je zadovoljan svojom igrom u utorak.

"Imao sam nekoliko upotrebljivih centaršuteva, dva udarca na gol gostiju, umalo da budem strelac".

Strelci su bili De Šuter, i prva zvezda tima, tinejdžer Romelu Lukaku kojeg traže i najveći evropski klubovi.

"Sumnjam da će mu dozvoliti transfer. U igri je, izgleda obeštećenje koje odbija i bogataše. Osim toga, Anderleht sa Lukakuom i bez njega je nebo i zemlja. Uz sve navedeno, u Briselu nameravaju da uđu u Ligu šampiona i tamo što duže ostanu", zaključio je Nemanja Rnić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: