Murinjo želi još dva igrača

Real Madrid je u prvom meču Žozea Murinja savladao meksičku Ameriku 3:2, a portugalski stručnjak tim želi da pojača sa još dva igrača.

Izvor: AK

Četvrtak, 05.08.2010.

12:52

Default images

U prvom prijateljskom meču na turneji po Americi, Real je do trijumfa stigao golovima Kanalesa, Iguaina i Ronalda, dok su strelci za Ameriku bili Eskuada i Sančes.

Madriđani su ovoga leta doveli Anhela Di Mariju i Pedra Leona, ali Murinjo želi još po jednog defanzivca i napadača.

"Napadač bi pogotovo bio dobrodošao. Uvek bih radije imao jednog više ofanzivnog igrača", istakao je Murinjo.
Napad "kraljevskog kluba" trenutno čiune Gonzalo Iguain, jedan od najboljih strelac prioteklog Svetskog prvenstva i najbolji golgeter Reala u prošloj sezoni, onda Karim Benzema koji još uvek nije opravdao očekivanja od dolaska u klub prošlog leta, i Kristijano Ronalno koji ima mnogo veću slobodu iako je više ofanzivni vezni igrač.

Di Marija igra po levoj strani što će verovatno Ronalda gurnuti u sami špic napada, a Leon je takođe krilni igrač.

"Di Marija i Leon su igrači kakve do sada nismo imali i za razliku od prošle sezone, kada je lopta prema napred uglavnom išla kroz sredinu terena, sada imamo dvojicu nadarenih krilnih igrača koji će sledeće sezone samo napredovati. Oni su velika pojačanja", zaključio je Portugalac.

Kaka na operaciji kolena

Novi trener Reala u prvim mečevima neće moći da računa na brazilskog fudbalera Kaku zbog predstojeće operacije kolena.

Lekarski tim "kraljevskog kluba" tvrdi da se radi o rutinskoj operaciji koja je Kaki preporučena nakon povratka sa šampionata sveta u Južnoj Africi.

Kako je navedeno na sajtu Madriđana, Kaka je napustio trening-kamp Reala u Los Anđelesu i trenutno se nalazi u Belgiji gde će i biti operisan.

"Nije dramatična situacija kada ne mogu da računam na Kaku neko vreme, iako se radi o jednom od najboljih fudbalera na svetu", prokomentarisao je Murinjo i dodao da na raspolaganju ima još "mnogo dobrih igrača".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: