FIFA kaznila Holanđane i Špance

Discpilinska komisija FIFA kaznila je novčano saveze Španije i Holandije zbog nedoličnog ponašanja igrača u finalu šampionata sveta u Južnoj Africi.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 03.08.2010.

13:56

Default images

Na utakmici odigranoj 11. jula u Johanezburgu engleski arbitar Hauard Veb pokazao je čak 14 žutih kartona, dok je obrambeni fudbaler "lala" Džon Heitinga isključen.

Fudbalski savez Holandije moraće da plati kaznu u iznosu od 15.000 švajcarskih franaka zbog devet žutih kartona koje je Veb dodelio: Heitngi (dva), Gregoriju van der Vileu, Jorisu Matijsenu, Djovaniju van Bronkhorstu, Marku van Bomelu, Najdželu de Jongu, Robinu van Persiju i Arjenu Robenu.

Zbog javnih opomena izrečenih Karlesu Pujolu, Chaviju, Huanu Kapdevili, Serhiju Ramosu i Andresu Inijesti kazna Fudbalskom savezu Španije iznosi 10.000 švajcarskih franaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: